Delicte

Jaf într-un Centru de Plasament

Jaf într-un Centru de Plasament. Un cuplu de tineri a furat de la un centru de plasament din Bistriţa-Năsăud bunuri în valoare de 13.000 de lei.

Potrivit presei locale, jaful s-a petrecut la începutul lunii la un Centru de Plasament de pe strada Toamnei din Bistriţa-Năsăud.

De acolo, un cuplu de tineri, în vârstă de 21 de ani, a furat obiecte de uz casnic și aparatură electronică în valoare de 13.000 de lei.

Polițiștii le-au luat urma înainte de Paște, iar în Săptămâna Mare au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului de 21 de ani implicat. Acolo au descoperit toate bunurile furate, iar prejudiciul a fost recuperat, notează bistriteanul.ro.

Față de tânărul de 21 de ani, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, față de cei doi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus plasarea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button