Delicte

Instalațiile de Crăciun dintr-un oraș brașovean, aruncate la gunoi

Instalațiile de Crăciun dintr-un oraș brașovean au fost aruncate la gunoi. Cazul de vandalism a avut loc în orașul Victoria. Camelia Bertea, care este primar în localitate, a denunțat fapta. Edilul s-a arătat dezamăgit de gest. Potrivit sursei citate, instalațiile aruncate sunt unele de calitate, cumpărate pentru a fi folosite mai mulți ani. Camelia Bertea a precizat că în zonă sunt camere de supraveghere. Astfel, există șanse ca făptașul/făptașii să fie identificat/identificați.

„Dragi victorieni,

Mi-aș dori să nu fiu nevoită să fac astfel de postări, dar din păcate apar situații care necesită reacții mai dure.
Am început deja pregătirile pentru perioada sărbătorilor de iarnă, iar anul acesta ne-am propus să amenajăm nu numai parcul din centru, ci și parcul din spatele Casei de cultură. Pentru asta, muncim cu toții cot la cot în Primărie, ca să reușim să facem ceva frumos, dar cu cheltuieli minime. Avem multe surprize pentru voi și sunt convinsă că veți fi încântați de ceea ce pregătim. Ieri, însă, am constatat cu neplăcută surprindere că unele instalații care fuseseră montate în copaci au fost trase jos și apoi abandonate la containerul de gunoi”, a explicat Camelia Bertea.

Sunt camere de supraveghere în zonă


„Mă indignează acest tip de manifestări. Mai mult decât atât, ele au ca rezultat distrugerea muncii noastre și a unor bunuri plătite din bani publici. Aceste instalații sunt unele de calitate, tocmai pentru a le folosi cât mai mult timp și a nu fi nevoiți să cumpărăm altele în fiecare an.

Vreau să atrag din nou atenția că în oraș, inclusiv în zona despre care vorbim, avem camere de luat vederi, cu ajutorul cărora îi vom identifica pe cei care cred că se pot distra bătându-și joc de munca și de banii noștri.
Știți cu toții că la Primărie ne dăm silința să cheltuim banii publici într-un mod cât mai responsabil. Dar responsabilitatea revine și comunității, și fiecăruia dintre noi. Orice bun public trebuie păstrat, protejat și utilizat așa cum se cuvine. Doar așa putem avea un oraș îngrijit, un oraș decorat frumos de sărbători, un oraș de care să ne bucurăm cu toții în fiecare zi”, a scris Camelia Bertea, pe pagina sa de Facebook. Postarea poate fi găsită aici.

Instalațiile de Crăciun, aruncate la gunoi…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button