Delicte

„Inconștiență sau teribilism?!”. Doi copii din județul Brașov au pornit un utilaj pentru asfaltare lăsat pe domeniul public

„Inconștiență sau teribilism?!” – se întreabă polițiștii locali făgărășeni, după un caz înregistrat ieri seară. Doi copii din județul Brașov au pornit un utilaj pentru asfaltare lăsat pe domeniul public. Pentru fapta minorilor, părinții au fost amendați. S-a întâmplat în Făgăraș. Minorii, ambii de 13 ani, au profitat de faptul că au găsit o cheie în interiorul utilajului. Polițiștii locali au fost sesizați aseară cu privire la faptul că doi copii s-au urcat în utilajele pentru asfaltare parcate pe str. Tudor Vladimirescu. După ce i-au identificat, agenții locali i-au dus pe copii acasă și i-au amendat pe părinți.

„Inconștiență sau teribilism?!”, se întreabă reprezentanții Poliției Locale Făgăraș cu privire la fapta minorilor.
Iată detaliile oferite de aceștia:

„În seara zilei 03.11.2022 în jurul orelor 22.00 am fost sesizați prin dispeceratul Poliției Locale Făgăraș să ne deplasam pe str. Tudor Vladimirescu din Municipiul Fagaras deoarece 2 (doi) copii s-au urcat în utilajele pentru asfaltare parcate în zonă.
Polițiști locali ajunși la fața locului au identificat minorii, ambii în vârstă de 13 ani, constatând totodată faptul că, aceștia au reușit să pornească unul dintre utilaje cu ajutorul unei chei pe care au găsit-o înăuntru.
Precizăm ca minorii au fost conduși la adresele de domiciliu și încredințați părinților, iar aceștia au fost sancționați contraventional pentru neluarea măsurilor necesare supravegherii minorilor, evitându-se astfel o tragedie!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare