Delicte

Închisoare pentru un român care i-a mușcat nasul partenerei

Închisoare pentru un român care i-a mușcat nasul partenerei. Un român în vârstă de 40 de ani, rezident în Favara, provincia italiană Agrigento din Sicilia, a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru că a rupt cu dinții o bucată din nasul partenerei sale, informează realitatea.net.

Atacul feroce a început după ce bărbatul a surprins-o pe partenera lui, tot româncă, într-un moment de intimitate cu fiul ei vitreg. Mușcătura i-a cauzat acesteia o cicatrice permanentă pe față, având nevoie, de asemenea, de câteva zile de spitalizare.

Pedeapsa pentru acest tip de infracțiuni variază de la 8 până la 14 ani de închisoare. Avocatul inculpatului a reușit să obțină în schimb recunoașterea circumstanțelor atenuante generale în acest caz, potrivit Agrigento Notizie.

Închisoare pentru un român care i-a mușcat nasul partenerei. Procesul s-a încheiat în cele din urmă cu condamnarea la patru ani de închisoare a agresorului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button