Delicte

Imaginile surprinse de polițiștii brașoveni l-au contrazis

Imaginile surprinse de polițiștii brașoveni l-au contrazis pe un constănțean. Bărbatul a avut de dat o declarație și ar fi mințit. Astfel, s-a ales cu dosar penal pentru fals în declarații.
Polițiștii de la Biroul Rutier Brașov fac cercetări în caz. Mașina constănțeanului a fost înregistrată de radar cu viteză excesivă, în Brașov. În acest context, proprietarul a trebuit să declare cine s-a aflat la volan. El a declarat că șofa o femeie, dar în imagini s-ar vedea un bărbat, conform IPJ Brașov.

„În fapt, polițiștii au depistat și înregistrat cu aparatul TruCam, pe strada Calea Făgărașului din municipiul Brașov, un autoturism care circula cu o viteză peste limita legală prevăzută pentru acel sector de drum.
Cadrele de poliție au efectuat verificări în baza de date a Poliției Române, în urma cărora a fost identificat proprietarul autovehiculului în cauză și conform procedurilor legale în vigoare, i-au solicitat acestuia, în scris, comunicarea numelui persoanei care a condus autoturismul la dat și ora indicată.
Bărbatul, în vârstă de 38 ani, din județul Constanța, a transmis polițiștilor faptul că autoturismul a fost condus de către o femeie, în vârstă de 34 ani, aspecte care erau în contradictoriu cu imaginile surprinse pe înregistrarea video, care indica faptul că autoturismul a fost condus de către o persoană de sex masculin”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] jefuite de polițiști falși. În urma perchezițiilor făcute acasă la cei doi suspecți, polițiștii au descoperit trei pistoale de tip airsoft, două hamuri pentru pistol, o legitimaţie, o insignă, […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare