Delicte

Hoț prins după ce a furat un laptop dintr-un magazin din județul Brașov

Un bărbat a fost prins după ce a furat un laptop dintr-un magazin din județul Brașov. Agenții din cadrul Politiei Municipiului Făgăraș au reușit prinderea lui.

„Astfel, în cursul lunii martie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras un laptop dintr-un magazin, prin scoaterea din funcțiune a sistemului de alarmă, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.000 de lei. Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului, respectiv un bărbat, în vârstă de 37 ani, din municipiul Sibiu, cunoscut pentru comiterea unor alte fapte de natură penală. Polițiștii au demarat activități ample pentru prinderea bărbatului, acesta fiind depistat cu spijinul colegilor din cadrul Poliției Municipiului Mediaș- I.P.J. Sibiu”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Florentina Manolache.


Persoana cercetată a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Făgăraș. Față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button