Delicte

Furt prin efracție, în Zărnești

Polițiștii au reținut un bărbat în urma unui furt prin efracție înregistrat în Zărnești, jud. Brașov.

„La data de 10 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești au dispus, în cadrul cercetărilor pe care le efectuează, reținerea unui bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat. În baza unei sesizări, polițiștii au stabilit că la data de 02 aprilie 2023, în intervalul orar 01-02.00 dimineața, bărbatul ar fi pătruns în curtea unui imobil, din orașul Zărnești, apoi prin efracție a intrat în locuință și a sustras mai multe bunuri electronice.


Pentru a duce la capăt activitatea infracțională, autorul ar fi scos din funcțiune camerele de supraveghere video, apoi a forțat geamul unei ferestre și a pătruns în interiorul locuinței.
Activitățile investigative pe care polițiștii le-au desfășurat ulterior, au dus la identificarea autorului, iar la data de 10 aprilie a.c., în baza materialului probator, s-a dispus reținerea bărbatului bănuit și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore”
, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button