Delicte

Furt într-un restaurant din Poiana Brașov și într-un supermarket din Brașov

Furt într-un restaurant din Poiana Brașov și într-un supermarket din Brașov. În ambele cazuri, suspecții au fost identificați. În urma furtului din restaurant, un bărbat de 46 de ani, din județul Ialomița, a fost reținut de polițiști.
„La data de 29.01.2023, acesta ar fi sustras mai multe bunuri, în special băuturi, dintr-o unitate economică din Stațiunea Poiana Brașov. În baza materialului probator existent în dosarul de urmărire penală constituit, polițiștii au dispus continuarea cercetărilor față de persoana bănuită și reținerea ei pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror.

Doi suspecți în cazul furtului din supermarket

În celălalt caz, fac cercetări agenții de la Secția 4 Poliție Brașov. Ei au reținut două persoane care ar fi încercat să sustragă mai multe produse din supermarket.
„Astfel, la data 30.01.2023, în jurul orelor 20.07, Secția nr. 4 Poliție Brașov a fost sesizată despre faptul că personalul de pază al unui supermarket din municipiu ar fi depistat o femeie, cu vârstă de 33 ani, respectiv un tânăr de 19 ani, care ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri din interiorul magazinului.
Cercetările efectuate de politiști au stabilit faptul că cele două persoane, profitând de neatenția personalului de serviciu, au sustras din incinta supermarketului mai multe produse din categoria textilelor și băuturilor alcoolice, cărora le-au rupt etichetele și le-au introdus într-un rucsac, sustras de asemenea din magazin, bunuri pe care le-au abandonat în momentul în care au observat că sunt supravegheați”, a detaliat sursa citată.
Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

foto – caracter ilustrativ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Furt într-un restaurant din Poiana Brașov și într-un supermarket din Brașov […]

4 luni în urmă

[…] Furt într-un restaurant din Poiana Brașov și într-un supermarket din Brașov […]

Back to top button