Delicte

Furată la o spălătorie auto

Furată la o spălătorie auto

Un angajat al unei spălătorii auto din municipiul Câmpina a fost reţinut după ce a furat 1.200 de euro dintr-un autoturism adus de către o femeie la spălătorie, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.
Pe 10 februarie, o femeie de 56 de ani din comuna Brebu a dus autoturismul personal la o spălătorie din municipiul Câmpina, iar când a ajuns la domiciliu a sesizat dispariţia sumei de 1.200 de euro care se afla în interiorul maşinii. Ulterior, aceasta a sesizat poliţia.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din oraşul Breaza, angajat al spălătoriei în cauză”, a precizat IPJ Prahova. Poliţiştii au mai găsit la locuinţa bărbatului doar 1.000 de lei.

„În vederea administrării probatoriului, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la domiciliul bărbatului, ocazie cu care a fost identificată şi ridicată suma de 1.000 de lei, din cercetări reieşind că banii în cauză fac parte din banii sustraşi”, precizează poliţiştii.

Furată la o spălătorie auto. Poliţiştii din Câmpina au reţinut bărbatul în cauză pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button