Delicte

Fura din rucsacuri, în Brașov

Fura din rucsacuri.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, în coordonare cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

Cercetările au fost demarate de polițiști, după ce aceștia au fost sesizați în cursul lunii aprilie, prin mai multe reclamații, cu privire la fapte de furt, comise în locuri publice, din rucsacurile persoanelor vătămate.

Fura din rucsacuri. „Investigațiile au arătat că faptele aveau un mod de operare asemănător. Practic, autorul profita de neatenția persoanelor vătămate care se aflau în diferite locuri publice de pe raza municipiului Brașov, sustrăgea din rucsacurile persoanelor pe care le purtau în spate portofelul cu bani și documente, dar și alte bunuri, fără ca victima să sesizeze”, s-a precizat într-un comunicat al IPJ Brașov.

Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei. Este un bărbat de 32 de ani, din municipiul Săcele.

În baza materialului probator existent, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de persoana cercetată, pe care au introdus-o în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite de comiterea faptelor, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Vladimir
1 an în urmă

Iar Săcele, aceleași mizerii! Praful s-a ales de acest oraș! Hoti si tâlhari! Tot mai mulți săceleni vor să plece de acolo. Viața lor a devenit un calvar din cauza descremenatilor care pun stăpânire pe cartierele românilor și maghiarilor.

1 an în urmă

[…] Fura din rucsacuri, în Brașov […]

1 an în urmă

[…] Fura din rucsacuri, în Brașov […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare