Delicte

Frate şi soră condamnaţi la închisoare pentru incest

Frate şi soră condamnaţi la închisoare pentru incest.

Doi tineri din Brăila, frate şi soră, au fost condamnaţi la închisoare pentru incest. Relaţia a durat doi ani, iar tânăra a născut doi copii. Curtea de Apel Galaţi i-a condamnat definitiv pe cei doi fraţi. Bărbatul a primit un an şi patru luni, iar femeia, un an de închisoare, potrivit antena3.

Ambii au fost obligaţi să respecte şi o serie de măsuri de supraveghere. Aceştia trebuie să se prezinte la şedinţe de consiliere, dar să realizeze şi muncă în folosul comunităţii.

Potrivit rechizitoriului, în perioada 2018-2019 cei doi au întreţinut relaţii sexuale la domiciliul pe care îl deţin în comuna Mircea Vodă din judeţul Brăila. 

Frate şi soră condamnaţi la închisoare pentru incest. În urma acestei relaţii nefireşti, au rezultat doi copii, care au fost preluaţi de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, asta pentru că cei doi părinţi nu au dorit să-şi asume responsabilitatea. Familia din care provin cei doi tineri este una dezorganizată, dar nimeni nu i-a crezut capabili de incest.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
2 luni în urmă

barbughysme rusofile.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
2 luni în urmă

VIERME DEVIANT, IA POVESTEȘTE CE PESCUIEȘTI TU NOAPTEA!!! Nu mai scrii nimic despre originile tale? Cum te-a fătat bețiva de mă-ta în cârcxiumă și cum „pescuiești” tu alde el? Despre „slava” nimic. decerebratule? Sau cum ai da cu copita în… Citeşte mai mult »

Remus
2 luni în urmă

Baaaa! Lăsați tinerii sa-si dezvolte personalitatea! Ăștia doi se înscriu perfect în noua politică progresist-globalista, nu voi vreti ca pustimea de azi să învețe la scoala toate mizeriile de felul asta? Incepe sa va iasă pe nas? Impostorilor!

Back to top button