Delicte

Flagrant. Prins cu droguri de vânzare la un festival din Poiana Brașov (foto – video)

Prins cu droguri de vânzare la un festival din Poiana Brașov…

„La data de 2 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Astfel, la aceeași dată, bănuitul a fost prins în flagrant delict în timp ce deținea, în scopul comercializării, în cadrul unui festival de muzică electronică din Poiana Brașov, aproximativ 60 de grame cannabis, porționate și ambalate, un cântar electronic de precizie și 890 de lei și 200 de euro.

Ulterior, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În cursul aceleiași zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al mai multor cupluri chinotehnice din cadrul Centrului Chinologic Dr. Aurel Greblea Sibiu, precum și al jandarmilor Brigăzii de Jandarmi Mobilă Brașov.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a informat IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Jean
7 luni în urmă

Droguri? Cannabis?Ăla sta in arest preventiv 30 de zile?Pentru ce?
Cu aceiași substanță unii oameni de pe acest pământ tratează afecțiuni grele ,precum anxietate,ptsd, Parkinson,cancer,COPD ,insomnia,etc.
O mizerie de țară,blocată în trecut.

Back to top button