Delicte

Flagrant pentru dare de mită în urma unui denunț făcut de polițiști la call-center-ul anticorupție

Flagrant pentru dare de mită în urma unui apel la Call-center…

Astăzi, în jurul orei 06:30, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați prin apel la call-center-ul anticorupție 0800.806.806 de către lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani despre faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic un conducător auto care transporta cu o autoutilitară material lemnos, fără a deține documente și avizele legale.

„La scurt timp, cei doi agenți de poliție s-au deplasat spre un canton silvic de pe raza județului Botoșani pentru a depozita lemnele ce urmau a fi confiscate, fiind însoțiți de către conducătorul auto. La un moment dat, polițiștii au oprit în drumul spre canton, deoarece conducătorul autoutilitarei a pornit semnalele de avarii.

În acest context, conducătorul auto a oferit agenților de poliție în repetate rânduri o sumă de bani pentru ca aceștia să nu dispună măsurile legale, iar ulterior a plasat suma respectivă în asigurarea RCA. Agenții de poliție au înregistrat momentul oferirii sumei de bani cu aparatura tip bodycam și au refuzat categoric propunerea conducătorului auto”, se arată într-un comunicat al DGA.

Ofițerii de poliție din cadrul SJA Botoșani au procedat la constatarea infracțiunii flagrante. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button