Delicte

Flagrant pentru dare de mită, în județul Brașov!

Flagrant pentru dare de mită, în județul Brașov!

Un șofer sibian a încercat să mituiască un polițist din județul Brașov. S-a întâmplat azi-noapte, în Codlea. Polițistul și-a anunțat șeful, iar acesta a sesizat Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov.

Astfel, a fost pregătit un flagrant pentru dare de mită, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Șoferul în vârstă de 52 de ani este cercetat acum pentru dare de mită.

El fusese oprit pentru control rutier azi-noapte, în jurul orelor 3.00. În acest context, agentul de poliție din cadrul Poliției Municipiului Codlea a constatat că șoferul autoutilitarei nu avea în tahograf cardul pentru înregistrarea timpilor de odihnă/condus. Pentru această neregulă, sibianul a fost informat că va fi sancționat.

„Conducătorul auto i-a oferit agentului de poliție suma de 1.000 de lei pentru a-l determina astfel să nu constate contravenția. Agentul de poliție a refuzat categoric propunerea și a anunțat șeful ierarhic care a apelat Call Center-ul Anticorupție 0800.806.806 pentru a sesiza infracțiunea de corupție. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită”, se arată într-un comunicat al DGA.

Șoferul inculpat beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] director CNAIR a fost reținut astăzi în urma unui flagrant.Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus începerea urmăririi penale […]

1 an în urmă

[…] Vezi și: Flagrant pentru dare de mită, în județul Brașov! […]

Back to top button