Delicte

Flagrant pentru dare de mită, astăzi, în Poiana Brașov

Flagrant pentru dare de mită, astăzi, în Poiana Brașov… Ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov au fost sesizați, astăzi, de către un agent de poliție din cadrul IPJ Brașov – Poliția Stațiunii Poiana Brașov despre faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu împreună cu un subofițer de la IJJ Brașov, un conducător auto le-a oferit o sumă de bani cu titlu de mită.

„În fapt, agentul de poliție a oprit, în trafic, pe raza Stațiunii Poiana Brașov, un autovehicul condus de o persoană în vârstă de 28 de ani, care prezenta halenă alcoolică. În această împrejurare, conducătorul auto a oferit celor doi lucrători MAI suma de 200 de euro pentru a nu fi testat cu aparatul etilotest. Întreaga situație a fost înregistrată cu aparatura tip body-cam din dotarea polițistului.


Întrucât conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice, i s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de «refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice».
Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Brașov, în coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită”
, se explică într-un comunicat al DGA.
Precizăm că aceste activități nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare