Delicte

Flagrant în parcarea unui restaurant din Brașov

Un șofer de TIR a fost reținut pentru furt, după un flagrant în parcarea unui restaurant din Brașov. El nu s-a afla la prima faptă de furt din autocisterna pe care o conducea.

Numai în perioada 31 august -13 octombrie, el ar fi sustras 600 de litri combustibil din cantităţile transportate cu autocisterna.

Poliţiştii prahoveni i-au deschis dosar penal după ce l-au prins în flagrant delict. Aceștia aveau informații că bărbatul vindea combustibil la o firmă din Brașov, inclusiv sute de litri de kerosen, potrivit news.ro.

„Din primele verificări a reieşit faptul că, bărbatul, angajat al unei societăţi comerciale de transport, în timp ce se afla în parcarea unui restaurant de pe raza judeţului Braşov, până la sosirea poliţiştilor, ar fi reuşit să sustragă cantitatea de 100 de litri combustibil kerosen, tip JET A1”, a informat Poliția Județeană Prahova.

Șoferul trebuia să ducă cisterna încărcată cu kerosen către un aeroport, conform presei centrale.

La sediul firmei din Brașov unde ar fi ajuns din kerosen, cu alte ocazii, polițiștii au găsit tone de combustibil de diverse tipuri. S-au găsit inclusiv 900 de litri de kerosen.
Din câte se pare, acesta era amestecat cu alte tipuri de combustibil şi folosit pentru funcţionarea unor centrale termice, potrivit anchetatorilor.
Au mai fost găsiți 550 de litri de motorină, precum și 6.000 de litri de combustibil din păcură.
Combustibilul a fost confiscat și predat firmei prejudiciate.

Inculpatul este un bărbat de 46 de ani, din comuna prahoveană Brebu.

Prahoveanul a fost reţinut pentru 24 de ore. El este acuzat de furt calificat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button