Delicte

Fetiță moartă după ce bunica ei a uitat-o în mașină

Fetiță moartă după ce bunica ei a uitat-o în mașină. O fetiță de 1 an a murit în statul New York după ce bunica ei a uitat-o în mașină timp de opt ore, informează CNN. Femeia de 54 de ani a uitat să lase fetița de 14 luni la creșă, în drum spre locul de muncă.

Aproximativ 8 ore mai târziu, femeia a vrut să meargă să ridice copilul de la creșa din Smithtown, dar a realizat că uitase fetița în mașină“, a anunțat departamentul de poliție din comitatul Suffolk.

Copilul a fost dus la spital, însă a fost pronunțat mort. Maxima zilei de luni în Smithtown a fost de aproape 29 de grade Celsius.

Cazul este anchetat de poliție și autoritățile nu au anunțat încă dacă vor exista persoane puse sub acuzare. Fetița din New York este al 15-lea copil care moare lăsat într-o mașină de la începutul anului în SUA. Potrivit Administrației pentru Siguranța Traficului Rutier din SUA (NHTSA), temperatura în interiorul unei mașini poate crește cu 7 grade celsius în doar 10 minute, iar într-o oră se poate înregistra o creștere a temperaturii de 15 grade.

Fetiță moartă după ce bunica ei a uitat-o în mașină. Temperatura corpului unui copil crește mult mai repede decât cea a unui adult, iar aceștia sunt în pericol de moarte dacă temperatura corpului lor depășește 42 de grade, arată NHTSA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button