Delicte

EXCLUSIV. BRAȘOV. Olandez de 57 de ani, închisoare pentru act sexual cu minor

 

Un cetățean olandez în vârstă de 57 de ani a fost condamnat definitiv, la Brașov, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. În același dosar, fratele victimei a fost condamnat pentru complicitate la infracțiunea de act sexual cu un minor. Sentința a fost dată ieri, la Curtea de Apel Brașov

Olandezul Stoetman Onno Anthonius a fost condamnat de Curte la 3 ani de închisoare, în condițiile în care Judecătoria Brașov îl condamnase la 4 ani și 9 luni de închisoare. Sentința Curții de Apel este definitivă. La pedeapsa de 3 ani se adaugă alte 3 luni de închisoare, dintr-un dosar soluționat definitiv pe 14 decembrie 2018, la Tribunalul Covasna, unde a fost condamnat cu suspendare, pentru altă infracțiune. Prin urmare, Stoetman va avea de executat 3 ani și 3 luni de închisoare. Din această pedeapsă se scade perioada pentrecută în stare de reținere și arest preventiv, respectiv din 25 martie – la zi.

Și celălalt inculpat din dosar a beneficiat de reducerea pedepsei, ajungând de la 3 la 2 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 4 ani.
În luna martie, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov, Vlad Teodorescu, ne informa următoarele: „Inculpatul major S.O.A., cetățean olandez în vârstă de 57 de ani, cu complicitatea inculpatului major G.V., în vârstă de 20 de ani, au început demersurile pentru luarea în plasament a persoanei vătămate G.G.V. minor instituționalizat în vârstă de 14 ani, frate al inculpatului G.V, minorul urmând a locui la domiciliul inculpatului S.O.A. în scopul înlesnirii întreținerii de relații sexuale de către minor cu inculpatul S.O.A..

Ulterior, în noaptea de 07/08.03.2020, după remiterea unor diverse sume de bani și a unor cadouri, inculpatul S.O.A., în timp ce se afla la domiciliul său din mun. Brașov, a întreținut relații sexuale cu minorul G.G.V. în vârstă de 14 ani, cunoscând vârsta minorului”.
Atât Stoetman Onno Anthonius, cât și Gurean Vişinel au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe 26 martie au fost arestați preventiv (vezi AICI).

CITEȘTE ȘI:

BRAȘOV. Olandez propus spre arestare pentru act sexual cu un copil / Inițiase demersuri să-l ia în plasament / Cine îi era complice?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button