Delicte

Elev reținut după ce a bătut și umilit doi colegi (video)

Elev reținut după ce a bătut și umilit doi colegi.

Polițiștii din Bacău l-au reținut pentru 24 de ore pe un licean. Acesta a fost filmat în timp ce îşi agresează doi colegi cu cerinţe educaţionale speciale (CES) în toaleta Colegiului Tehnic Dumitru Mangeron (Bacău), informează Bacău.net. Agresorul i-a lovit, umilit și chiar băgat cu capul în vasul de toaletă pe colegii săi.
Oamenii legii s-au autosesizat în urma imaginilor video postate pe Facebook de bunicul unuia dintre elevii care au asistat la scenele violente.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore a tânărului în vârstă de 15 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. (…) poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară, cât şi cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii desfăşoară activităţi preventive în unităţile de învăţământ, pe tot parcursul anului şcolar, în vederea preîntâmpinării unor evenimente negative în rândul elevilor”, a anunțat IPJ Bacău.
Și conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bacău desfăşoară verificări în acest caz.

Elev reținut după ce a bătut și umilit doi colegi. Adolescentul nu e la primul incident de acest fel. Și-a șicanat un coleg, ba chiar a mușcat. A fost sancționat cu scăderea notei la purtare. Dar pedeapsa nu l-a potolit. „Din primele verificări rezultă că incidentul s-ar fi petrecut joi, 26 ianuarie. Din păcate, acesta survine altor momente – unul care a avut loc în noiembrie 2022 şi altul cu o săptămână în urmă – în care elevul agresor a şicanat, respectiv a muşcat un coleg de clasă, motiv pentru care a fost sancţionat cu scăderea cu două puncte a notei la purtare şi cu avertisment. Acum a reacţionat şi mai violent, lovindu-i pe doi colegi cu cerinţe educaţionale speciale”, a declarat conducerea IȘJ Bacău.

Colaj foto: Gândul


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Vladimir
1 luna în urmă

Boratul ala trebuie să infunde puscaria! Cu familia lui cu tot!

Barbu Gh.
Răspunde la  Vladimir
1 luna în urmă

Acolo și va ajunge doar că, la anii lui, se merge/se mergea întîi la școala de corecție. După care „se transfera”.

Barbu Gh.
1 luna în urmă

Huligan. Chiar, mai există școlile de corecție?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 luna în urmă

Le duci dorul?

Back to top button