Delicte

Droguri depistate într-un autoturism, pe Calea Făgărașului din Brașov

Droguri depistate într-un autoturism…
„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce astăzi, 12 octombrie, în jurul orei 11.00, au oprit și controlat,  în trafic, un autoturism care circula pe Calea Făgărașului, din municipiul Brașov.


Astfel, în cadrul controlului, în timp ce polițiștii verificau aspectele de legalitate asupra documentelor înmânate de către conducătorul auto, în comportamentul celui verificat au observat indicii că se afla sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care i s-a solicitat efectuarea unui test în acest sens.


Față de solicitarea polițiștilor, conducătorul auto și-a manifestat refuzul pentru testarea cu aparatul drugtest în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive, motiv pentru care tânărul conducător auto, din municipiul Brașov, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.


De asemenea, în autoturism se afla și un pasager, în rucsacul căruia polițiștii au descoperit două folii alimentare cu fragmente vegetale, tip muguri, de culoare verde-olive. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a informat IPJ Brașov.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button