Delicte

Droguri aruncate pe geam, la Brașov. Trei persoane au fost arestate preventiv, în două dosare (video)

Droguri aruncate pe geam, la Brașov…

Trei persoane au fost arestate preventiv, la Brașov, în dosare de trafic de droguri.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus, în două cauze penale,  reținerea a trei inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.


„Din cercetările efectuate a rezultat că inculpații,  au deținut și comercializat, în mai multe rânduri, cantități de droguri de risc (canabis) și de mare risc (MDMA) către consumatori din județul Brașov, pentru sume între 40 și 900 lei.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantități de droguri (canabis  și ketamină), mai multe grindere și cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, se arată într-un comunicat al DIICOT. Într-un filmuleț făcut public de anchetatori se vede cum cineva a aruncat droguri pe fereastră, de la etaj, sperând să nu fie găsite de mascați.


În cursul zilei de 02 februarie, judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Brașov, a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Braşov.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Persoanele cercetate beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button