Delicte

Două tinere, prinse cu bani falși

Două tinere, prinse cu bani falși.

Două femei care au cumpărat produse din magazine cu bani falși au fost reținute duminică de polițiști, în Dâmbovița. Bancnotele falsificate erau de 100 de lei. Cele două femei prinse cu bani falși sunt din București, informează IPJ Dâmbovița într-un comunicat, preluat de Agerpres.

La data de 5 octombrie a.c., bănuitele ar fi achiziţionat diverse produse alimentare de pe raza localităţilor Băleni şi Bâldana, contravaloarea bunurilor fiind achitată cu bancnote falsificate, în cupiură de 100 de lei. Ulterior, la data de 7 octombrie a.c., poliţiştii de la structura de combatere a criminalităţii organizate, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au depistat cele două tinere în municipiul Târgovişte, în timp ce s-ar fi deplasat cu un autoturism. În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit o altă bancnotă din cupiură de 100 de lei, precum şi alte produse alimentare şi de igienă, existând suspiciunea punerii în circulaţie şi a altor bancnote contrafăcute“, au precizat polițiștii.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cele două femei ar fi intrat în posesia a 50 de bancnote contrafăcute pe care, în perioada 4-7 octombrie, le-ar fi pus în circulaţie pe raza judeţelor Dâmboviţa, Prahova, Ilfov şi Giurgiu.

Cele două femei, de 23 şi 24 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button