Delicte

Două polițiste, bătute de o scandalagioaică

Două polițiste, bătute de o scandalagioaică. Două polițiste din Turda au fost bătute de o altă femeie, care s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Incidentul a avut loc în seara zilei de 5 ianuarie 2023, când femeia, ce locuiește pe strada Margaretelor din Turda, s-a luat la ceartă cu echipajul sosit la fața locului, în urma unui apel la 112.
Scandalagioaica Keșeriu Corina le-a amenințat cu violența pe două polițiste locale, Marc Corina și Buglea Steliana, le-a lovit cu pumnii și picioarele, le-a dat cu o găleată în cap, iar pe una dintre polițiste a aruncat cu urină și i-a rupt epoletul, informează ziarulunirea.ro.

Două polițiste, bătute de o scandalagioaică

Ajunsă la secția de poliție, inculpata a continuat amenințările la adresa celor două polițiste. Totul a fost înregistrat cu bodycam-ul polițistelor.

Keșeriu Corina a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în 6 ianuarie 2023, după ce a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior s-au mai acordat două prelungiri ale acestei perioade.

„În actul de sesizare a instanţei s-a arătat, în esenţă, că în data de 05.01.2023, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe str. Margaretelor din loc. Turda le-a ameninţat cu acte de violenţă şi le-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona membrelor inferioare şi superioare, precum şi cu o găleată pe persoanele vătămate B.S. şi M.D., agenţi de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Turda, Biroul de Ordine Publică, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru soluţionarea unui apel 112, a aruncat cu urină pe persoana vătămată M. D. şi i-a rupt acesteia epoletul, iar după conducerea la sediul Poliţiei Municipiului Turda …, inculpata le-a ameninţat din nou cu acte de violenţă pe cele două persoane vătămate”, se arată în rechizitoriu.

Judecătorul de cameră preliminară a constatat legalitatea administrării probelor și legalitatea actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecății.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
16 zile în urmă

Localii nu sunt milițieni, sunt boacteri, gardieni sau mama naibii mai știe ce-or fi ei.

Back to top button