Delicte

Dorin Cocoș şi-a recunoscut vina

 

Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, recunoaşte în faţa instanţei toate acuzaţiile din dosarul Microsoft. De asemenea, Gabriel Sandu şi omul de afaceri Dumitru Nicolae îşi recunosc acuzaţiile care le-au fost aduse de procurorii DNA, informează realitatea.net.

Omul de afaceri Dorin Cocoș și fostului ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) sunt acuzați de DNA de trafic de influență, iar afaceristul Nicolae Dumitru, de trafic de influență în formă continuată. De asemenea, Ștefan Gheorghe, primar al municipiului Piatra Neamț, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Într-un alt dosar penal (legat de ANRP), Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș, a recunoscut toate acuzațiile care i se aduc în dosarul ANRP. Acesta a cerut să fie judecat prin procedura simplificată. În acest dosar sunt judecaţi, printre alţii, Alina Bica, Dorin şi Alin Cocoş şi Stelian Gheorghe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button