Delicte

Doi polițiști, prinși în flagrant

Doi polițiști, prinși în flagrant

Doi polițiști de la Brigada Rutieră au fost prinși în flagrant în București de către ofițerii DGA. Flagrantul a fost organizat în zona străzii Radu Beller din Capitală. Momentan nu se cunosc detalii cu privire la infracțiunile de care ar fi suspectați cei doi.

Potrivit unor surse judiciare, a fost vorba despre o acțiune organizată de către procurorii DNA, care au lucrat împreună cu lucrătorii Direcției Generale Anticorupție care au participat în calitate de ofițeri de poliție judiciară.

Un martor ocular a declarat că în timpul flagrantului, ofițerii DGA au numărat pe capota mașinii unele sume de bani care, cel mai probabil, au fost obținute sub formă de mită.

Din informațiile Gândul, suspecții ar fi doi ofițeri de la Poliția Rutieră, unul dintre ei cu vechime. Acesta din urmă ar fi fost coordonatorul celor care intrau recent în Brigada Rutieră. Cei doi au luat mită de la șoferul unui Porsche cu număr de Turcia.

Cei doi ar fi suspectați de mai multe fapte de luare de mită. Ei și-ar fi racolat „victimele” în mod spontan, solicitând bani șoferilor pe care îi opreau în trafic sub pretextul încălcării legislației rutiere. Pentru a nu-i amenda, cei doi ar fi solicitat bani de la șoferi, câștigând, astfel, sute de euro pe zi.

Surse din sistem spun că cei doi chiar refuzau să facă muncă de birou pentru că obțineau sume mult mai mari „pe teren”.

În cel puțin un caz, cei doi ofițeri au condus șoferul la doi sau trei kilometri de locul așa-zisei infracțiuni pentru a primi mita. Cei doi le-ar fi cerut șoferilor să plaseze banii în acte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button