Delicte

Doi brașoveni, femeie și bărbat, identificați drept… hoți de buzunare

Doi brașoveni, femeie și bărbat, au fost identificați de polițiști drept… hoți de buzunare. Suspecții sunt o femeie de 50 ani şi un bărbat de 55 ani, ambii din municipiul Braşov.

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea celor două persoane.

În fapt,, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Braşov efectuează cercetări după ce, în cursul lunii trecute, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că i s-ar fi sustras telefonul mobil în timp ce se afla într-un magazin.

Verificările pe care poliţiştii le-au efectuat au dus la identificarea presupuşilor autori. Mai mult decât atât, s-a stabilit că cele două persoane bănuite de furt ar fi comis și alte fapte similare, mai înainte.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat.

De asemenea, prin ordonanța emisă de poliţiști s-a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanelor cercetate și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Dosarul constituit este instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Poliţiştii braşoveni vă recomandă să acordaţi atenţie persoanelor din jurul dumneavoastră. Detalii precum vestimentaţia acestora, statura sau direcţia de deplasare pot fi extrem de valoroase în identificarea posibililor răufăcători.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button