Delicte

DIICOT Brașov, 20 de percheziții efectuate într-un dosar privind vânzarea de substanțe ilegale (foto – video)

DIICOT Brașov a efectuat 20 de percheziții într-un dosar privind vânzarea de substanțe ilegale. Trei persoane au fost reținute de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov pentru operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Potrivit unui comunicat remis astăzi, inculpații au fost reținuți în 5 ianuarie. Ei au stat în reținere 24 de ore. Ulterior, au fost arestați preventiv pe o durată de 30 de zile. Decizia poate fi contestată.

„În cauză s-a reținut faptul că cei trei inculpații au deținut și vândut consumatorilor majori și minori din județele Brașov și Mureș substanțe cu efect psihoactiv (3-CMC)”, se arată în comunicat.

20 de percheziții…


Procurorii DIICOT și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au pus în aplicare 20 de mandate de percheziție domiciliară, în 5 ianuarie. Au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării diferite cantități de 3-CMC și alte mijloace de probă necesare soluționării cauzei.
Vineri, 6 ianuarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă a celor 3 inculpați pentru o perioadă de 30 de zile. Propunerea a fost admisă de judecător. Cercetările în caz continuă.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button