Delicte

Deţinutul care se dădea procuror şi amicii lui prinşi în flagrant la Braşov au fost trimişi în judecată

 
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a puşcăriaşului care se dădea drept persoană cu funcţie de conducere în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a obţine beneficii materiale, şi pe prietenii lui care luau efectiv banii (prinşi în flagrant la Braşov).
Deţinutul Ioan Mâzgă a fost deferit justiţiei pentru trafic de influenţă în stare de recidivă, participație improprie la infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în stare de recidivă şi participație improprie la infracțiunea de „folosirea, în orice mod, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații”, în stare de recidivă. Pe de altă parte, Mihai-Alexandru Pandrea şi Ionuţ-Nelu Marogel au fost trimişi în judecată pentru complicitate la trafic de influenţă, în stare de recidivă. 
Inculpatul Ioan Mâzgă este încarcerat în Penitenciarul Giurgiu. 

Pentru detalii despre caz, CITIŢI ŞI:

Escroci cu tupeu care se dădeau prietenii unui şef al DNA, prinşi în flagrant la BRAŞOV


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button