Delicte

Dani Alves, acuzat de agresiune sexuală

Dani Alves, acuzat de agresiune sexuală.

Dani Alves, fostul jucător al clubului FC Barcelona, e acuzat că a agresat sexual o femeie la Barcelona, în 30 decembrie. Poliţia catalană a deschis o anchetă după ce femeia a depus plângere.

Femeia susţine că Dani Alves a agresat-o sexual într-un club de noapte din Barcelona, pe 30 decembrie, scrie publicaţia spaniolă ABC.

Presupusa victimă a spus că a fost atinsă intim de internaţionalul brazilian la clubul de noapte Sutton. Ea a alertat personalul de securitate al clubului. A fost activat protocolul Primăriei din Barcelona împotriva agresiunii şi hărţuirii sexuale în localurile private de noapte.

Dani Alves, acuzat de agresiune sexuală. Contactat de ABC, anturajul jucătorului a negat faptele, recunoscând doar că Dani Alves şi-a petrecut „un scurt moment” din seară în acel club de noapte şi afirmând că în timpul petrecut acolo „nu s-a întâmplat nimic”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button