Delicte

Cultură de cannabis, descoperită de DIICOT în locuința unui brașovean (video)

O cultură indoor de cannabis a fost descoperită de DIICOT în locuința unui brașovean.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus, ieri, reținerea inculpatului, cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, pe parcursul anului 2024, acesta a înființat și dezvoltat o cultură de canabis indoor, în scopul comercializării către consumatori de pe raza județului Brașov.

În urma percheziției efectuate la locuința inculpatului, au fost identificate și ridicate 15 plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare,  o instalație automatizată de întreținere a culturii, un cort pentru creșterea plantelor la interior,  precum și alte mijloace de probă.

Astăzi,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Brașov și luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din Inspectoratul Județean de Poliție Brașov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
11 zile în urmă

Cum era Ombladoane ? “Iarba creste INDOOR in dormitor/Nu dam 2 bani pe tricolor/Dam banii de paine pe bere,ati intrat la idei ?/Copiii sa creasca SINGURI,ca noi nu traim pentru ei.” Haoleu ! Si pe asta o sa-l stearga mytex.

Back to top button