Delicte

Copilă de 15 ani mituită să facă sex cu un bărbat căsătorit

Copilă de 15 ani mituită să facă sex cu un bărbat căsătorit

Un bărbat din județul Satu Mare a fost trimis, zilele trecute, în judecată pentru că i-ar fi propus unei adolescente de 15 ani să întrețină relații sexuale cu el. I-ar fi promis, în schimb, un telefon mobil. Propunerea indecentă ar fi fost făcută pe rețelele sociale, doar că mesajul a fost văzut și de mama copilei, care l-a dat pe bărbat pe mâna poliției, scrie Opinia de Carei.

În mesajul trimis pe 18 august 2022, prin aplicația de mesagerie a unei rețele sociale, bărbatul căsătorit i-ar fi propus adolescentei să întrețină relații sexuale cu el, cu promisiunea că îi va cumpăra un telefon mobil în schimbul acestui favor.
Mama fetei a văzut mesajul și l-a denunțat pe bărbatul din Tiream, județul Satu Mare, la poliție.

Copilă de 15 ani mituită să facă sex cu un bărbat căsătorit. În discuția cu polițiștii, adolescenta le-ar fi spus că, la insistențele bărbatului, inițial a acceptat oferta acestuia, doar că ulterior s-a răzgândit. Pe individ l-ar fi cunoscut cu câteva luni înainte, în locuința unui prieten comun.
Bărbatul a fost identificat de oamenii legii și a fost trimis recent în judecată pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale, potrivit Digi24.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button