Delicte

Condamnat la închisoare după ce i-a înjurat pe polițiști

Condamnat la închisoare după ce i-a înjurat pe polițiști

Un bărbat din localitatea Păstrăveni, județul Neamț, a fost condamnat la închisoare cu executare după ce i-a înjurat și i-a amenințat cu moartea pe doi agenți de la Poliția Rutieră.

Judecătoria Târgu Neamţ l-a condamnat pe acesta la 1 an şi 4 luni de detenţie, pentru ultraj, potrivit Gândul.

Bărbatul acuzat, care se afla în stare de ebrietate, le-a cerut celor care îl însoțeau să se opună cererii polițiștilor.

Staţi aici, voi ascultaţi de Miliţie!? Ce, bă, vă este frică de miliţieni, staţi aici!?”, a spus acesta. Când oamenii legii i-au cerut să prezinte actele şi documente justificative, bărbatul i-a înjurat, motiv pentru care a fost imobilizat şi urcat într-o autospecială. În mașină și la sediul poliției, el a continuat să-i înjure pe polițiști, i-a scuipat și a încercat să-i lovească cu picioarele, după care i-a amenințat cu moartea.

Pe drum a continuat să adreseze cuvinte şi expresii jignitoare, ameninţându-i că, după ce îl vor elibera, îi va omorî pe amândoi şi familiile lor, spunând că oricum va merge la puşcărie şi nu îi este frică. La sediu a manifestat acelaşi comportament, adresându-le ameninţări cu moartea – “vă mierlesc fraierilor şi fac 20 de ani de puşcărie””, au mai arătat judecătorii.

Condamnat la închisoare după ce i-a înjurat pe polițiști. În fața instanței, agresorul a susținut că nu își mai amintește nimic pentru că era foarte beat și că regretă ce a făcut.

„Având în vedere gradul de pericol social al faptelor săvârşite, urmările produse, precum şi elementele care caracterizează persoana şi conduita inculpatului, instanţa apreciază că scopul educativ preventiv al pedepsei va putea fi atins prin aplicarea unei pedepse privative de libertate”, se arată în motivarea condamnării.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 luni în urmă

Apăi ăla trebuie să-ți țină cuvântul și, după ce iese din pușcărie, să îi rezolve pe milițieni. Sau pe membrii familiilor lor.

Back to top button