Delicte

Cioban reținut pentru omor

Cioban reținut pentru omor. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit, în judeţul Dolj după ce a fost înjunghiat în piept de un bărbat care sacrifica un miel. Fapta a avut loc sâmbătă, la o stână din comuna Bratovoești. Conform primelor informaţii oferite de poliţişti, agresiunea a fost comisă fără intenţie,.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, noi detalii în urma cercetărilor privind decesul bărbatului de 45 de ani. După examenul medico-legal și după ce au ascultat martorii, procurorii au stabilit că de fapt a fost o faptă comisă cu intenție.

Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declaraţiile fluctuante ale martorilor, precum şi suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani i-ar fi aplicat o lovitură cu un cuţit bărbatului de 45 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia din urmă”, a transmis IPJ Dolj.

Cioban reținut pentru omor. Bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestuia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button