Delicte

Cazuri penale pe șosele din Brașov

Cazuri penale pe șosele din Brașov…

„La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 05:30, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control asupra traficului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Calea Făgărașului, din municipiul Brașov.


În cadrul controlului efectuat, după ce a fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, întrucât au observat indicii specifice, polițiștii l-au testat din punct de vedere al consumului de substanțe interzise, iar rezultatul a indicat prezența în organism a unei substanțe psihoactive”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Seara, în jurul orei 21:00, pe strada Hărmanului din municipiul Brașov, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 27 de ani.


După ce au verificat aspectele de legalitate ale documentelor, în urma indiciilor sesizate, polițiștii l-au testat pe bărbat din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,91 mg/l alcool pur în aerul respirat.
În continuare, deoarece rezultatul testărilor nu reprezintă probe în cadrul dosarelor penale, cei doi bărbați au fost conduși la o unitate medicală autorizată, unde le-au fost prelevate mostre biologice, în scopul stabilirii cu certitudine a cantității de alcool consumată și a consumului de substanțe psihoactive
“, a mai informat sursa citată.


Au fost întocmite dosare penale, ambele pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button