Delicte

Cadavrul unei femei, găsit îngropat în propria curte

Cadavrul unei femei, găsit îngropat în propria curte.

Poliţiştii din Buzău fac cercetări după ce în curtea unei locuinţe din comuna Grebănu, în spatele toaletei, au găsit cadavrul unei femei. Suspect în acest caz este fiul femeii, un bărbat de 50 de ani, informează News.ro.
Căutările au fost declanşate după ce o femeie din Galaţi a sunat la Poliţie reclamând că sora ei, de 77 de ani, nu mai răspunde la telefon, potrivit anchetatorilor.

 În urma verificărilor, poliţiştii au găsit in curtea în care femeia locuia cu fiul ei un cadavru în stare avansată de putrefacţie despre care se bănuieşte că este al bâtrânei. Corpul era îngropat în curte, în spatele toaletei.

Chestionat de poliţişti, fiul femeii le-ar fi dat mai multe variante, inclusiv aceea că într-o zi, când a venit de la muncă, şi-a găsit mama decedată şi a îngropat-o în spatele curţii. Ancheta în acest caz continuă, urmând a se efectua si necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.

UPDATE. Bărbatul de 50 de ani din Grebănu, judeţul Buzău, în curtea căruia a fost descoperit cadavrul mamei sale, o femeie de 77 de ani, a fost reţinut.

Buzoianul este acuzat de profanare de cadavre şi morminte, în urma necropsiei urmând a se stabili dacă acesta va fi acuzat şi de crimă.

Bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că într-o zi când a venit acasă de la muncă şi-ar fi găsit mama decedată şi ar fi îngropat-o de teamă să nu fie acuzat de uciderea ei. Individul nu a putut preciza momentul în care şi-a îngropat mama, în curte, în spatele toaletei, însă cadavrul este în stare avansată de putrefacţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button