Delicte

BRomânia, condamnat la amendă penală după ce a șofat sub influența drogurilor, în județul Brașov

BRomânia a fost condamnat la amendă penală, după ce a șofat sub influența drogurilor, în județul Brașov. Actorul, pe numele real Matei Dima, și-a recunoscut vinovăția. El a fost prins sub influența drogurilor în martie 2021, în zona stațiunii Râșnov.

Amendă penală de 10.000 de lei

Iată sentința Judecătoriei Zărnești:

Ora estimata: 9:00
Complet: C21 penal- Rechizitorii_CP_AR
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 485 alin. (1) lit. a) C. proc. pen., admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat la data de 28.11.2022 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărneşti cu inculpatul DIMA MATEI, în dosarul de urmărire penală nr. 314/P/2021. În temeiul art. 396 alin. (2) cu aplicarea art. 480 alin. (4) C. proc. pen., condamnă pe inculpatul DIMA MATEI la pedeapsa amenzii penale de 10.000 lei (200 zile-amendă a câte 50 lei pentru fiecare zi-amendă) pentru săvârşirea infracţiunii de „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, prevăzută de art. 336 alin. (2) Cod penal.

Pune în vedere inculpatului obligaţia prevăzută de art. 559 alin. (1) C. proc. pen., de a depune recipisa de plată integrală a amenzii la judecătorul delegat cu executarea, în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii şi prevederile art. 63 Cod penal privind înlocuirea pedepsei amenzii cu un număr corespunzător de zile cu închisoare, dacă cu rea-credinţă, nu execută pedeapsa amenzii. Aduce la cunoştinţă inculpatului că, în temeiul prevederilor art. 559 Cod de procedură penală, poate solicita eşalonarea plăţii amenzii, în rate lunare, pe o perioadă de maxim 2 ani. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen. obligă inculpatul DIMA MATEI la plata sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi 26.01.2023.
Document: Hotarâre  39/2023  26.01.2023.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 an în urmă

Poftim,astia sunt Influencerii de rahat dupa care baleste noua generație .Dati like uri,fraierilor,sa aiba astia bani de droguri!

1 an în urmă

[…] BRomânia, condamnat la amendă penală după ce a șofat sub influența drogurilor, în județul Br… […]

Back to top button