Delicte

Brașoveni tâlhăriți lângă magazinul Profi de pe Bulevardul Victoriei

Brașoveni tâlhăriți lângă magazinul…

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de trei persoane cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată. Situația de fapt cu privire la care s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale este următoarea:


„În noaptea de 24/25.02.2024, în jurul orei 01:18 și în timp ce se aflau în proximitatea magazinului Profi situat pe Bulevardul Victoriei din mun. Brașov, trei persoane de sex masculin în vârstă de 18 până la 20 de ani, ca urmare a refuzului celor două victime de a le cumpăra băuturi alcoolice, le-au așteptat pe acestea la intrare. Au început să le urmărească în exteriorul magazinului și la un moment dat au aruncat o sticlă de băutură în direcția victimelor, care s-a spart în dreptul acestora. Cele trei persoane de sex masculin au aplicat apoi numeroase lovituri celor două victime cu pumnii și cu picioarele, imobilizându-le la pământ. S-a reușit sustragerea unui pachet de țigări.


Imediat după incident, în jurul orei 01:25, aceleași trei persoane de sex masculin s-au deplasat în lateralul magazinului, unde au observat-o pe cea de-a treia victimă, fără legătură cu primele două. S-au apropiat, au prins-o de haine, au lovit-o repetat cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului, au strâns-o de gât, după care i-au sustras un telefon mobil, o pereche de căști bluetooth, precum și suma de 420 lei”, a explicat reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, procuror Radu Nastac.


Persoanele în cauză au fost reținute ieri, iar astăzi au fost propuse pentru arestare preventivă la Judecătoria Brașov.
Tot astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a admis propunerea Parchetului și a dispus arestarea preventivă a inculpaților pentru 30 de zile.
Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Biroul de Investigații Criminale. Coordonarea și supravegherea activităților de urmărire penală au fost realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă procesuală a fazei urmăririi penale, dispusă ca urmare a existenței unei suspiciuni rezonabile privind comiterea unei infracțiuni, rezultată din probe. Aceasta nu este de natură a înfrânge prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Alex
1 luna în urmă

Auzi Barbu The, erau rudele tale la munca în fata profi

Alex
Răspunde la  Alex
1 luna în urmă

Barbu Ghe

Back to top button