Delicte

Brașovean și sibian, suspectați că au furat bunuri de 7.000 de lei dintr-o cabană / N-au lăsat în urmă nici măcar… vesela

  • furtlocuinta_2.jpg

Un brașovean în vârstă de 37 de ani și un sibian în vârstă de 50 de ani au fost identificați drept suspecți într-un caz de furt calificat. În fapt, conform datelor furnizate astăzi de IPJ Sibiu, cei doi ar fi acționat în seara de 23 martie, în jurul orei 21.00, când ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o cabană amplasată în zona localității Arpașu de Sus, județul Sibiu, producând un prejudiciu de 7.000 de lei.
„Printre bunurile sustrase amintim un generator, o butelie de gaz, veselă, scaune, topoare, haine.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea presupușilor autori ai faptei, precum și recuperarea în întregime a bunurilor sustrase, la data de 5 aprilie fiind aplicată măsura reținerii celor două persoane pentru 24 de ore.
În cursul zilei de 6 aprilie, cei doi bărbați vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig”, au detaliat reprezentanții IPJ Sibiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button