Delicte

Brașovean cu brățară electronică, arestat preventiv după alerta dată de dispozitiv

Un brașovean care avea pusă brățară electronică, pentru supraveghere, a fost arestat preventiv după ce dispozitivul a dat alertă.

Inițial agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov l-au reținut pe bărbat. El a încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis pe numele său.


„La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 17:00, a fost declanșată o alertă în cadrul Dispeceratului Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică, cu privire la faptul că, un bărbat agresiv, pe numele căruia polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au emis anterior un ordin de protecție provizoriu și căruia i-a fost montată o brățară electronică de monitorizare, ar fi încălcat prevederile ordinului și s-ar afla în zona de interdicție, în proximitatea locuinței persoanei protejate.


Imediat, în zona de interes, din localitatea Sânpetru, județ Brașov, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, iar în scurt timp, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 de Poliție Brașov, bărbatul agresiv a fost identificat în apropiere de locuința persoanei vătămate.
În continuare, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore”
, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Procurorul de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, a formulat apoi propunere de arestare preventivă, care a fost aprobată. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button