Delicte

Brașovean condamnat la 14 ani de închisoare

Un brașovean a fost condamnat săptămâna aceasta la 14 ani de închisoare, fiind găsit vinovat de trafic de minori și proxenetism. Încă din 5 iulie 2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov a dispus arestarea preventivă în lipsă a inculpatului Coteaţă Cristian.

 În același dosar, un alt inculpat, care se află în arest preventiv, a primit 7 ani de închisoare, pentru trafic de persoane, la care se adaugă o pedeapsă anterioară, primită cu suspendare. Astfel, are o pedeapsă finală de 9 ani și 7 luni de închisoare, din care se scade perioada arestului preventiv.
Sentința a fost dată de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov și poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare. Vezi și: BRAȘOV. „Asu”, arestat preventiv, în lipsă, într-un dosar de trafic de minori și pentru proxenetism


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare