Delicte

BRAȘOVEAN cercetat penal de polițiștii de frontieră, pentru ce transporta în portbagaj

 
Un bărbat din județul Brașov este cercetat penal de polițiștii de frontieră din Isaccea – județul Tulcea, după un control în trafic efectuat ieri după-amiază. Bărbatul în vârstă de 69 de ani și o altă persoană se deplasau cu un autoturism marca Dacia pe raza localității Horia, în momentul în care au fost trași pe dreapta, pentru verificări.
În urma controlului, agenții au găsit în portbagajul mașinii 46 de kilograme de pește (somn, caras, știucă), aparținând brașoveanului F.I.. Întrucât acesta nu a putut prezenta documente legale de proveniență a peștelui, polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „deținere, transport sau comercializare ilegală a peștelui”, iar cele 46 de kilograme de pește găsite în portbagaj au fost predate spre valorificare unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button