Delicte

BRAȘOV. Prădați în timp ce dormeau

 

Polițiștii din Cristian fac cercetări în urma sesizărilor primite din partea unor cetățeni ai comunei care au fost victimele hoților la sfârșit de săptămână. Infractorii au intrat în casele lor prin efracție, pe timp de noapte.  

Dintr-o locuință de pe drumul spre Vulcan, hoții nu au apucat să fure, întrucât au fost la un pas să fie descoperiți de proprietar. Omul a auzit zgomot dinspre una dintre camere, iar când s-a îndreptat spre acel loc, intrușii au sărit pe fereastră și s-au făcut nevăzuți.

Într-o altă casă, hoții au avut mai mult succes. De această dată, hoții au acționat în timp ce proprietarii dormeau. Au trecut de poartă și au tăiat grilajul unei ferestre. O dată intrați în casă, au scotocit în dulap și au furat banii găsiți acolo. Apoi, suspecții au intrat în garaj și au furat din mașina descuiată un portmoneu cu bani și acte.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și pătrundere prin efracție într-o locuință. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button