Delicte

BRAȘOV. Peste 150 de persoane aflate sub control judiciar

 

În luna ianuarie 2016, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare, împreună cu colegii din cadrul structurilor similare organizate la nivelul IJP Brașov, au organizat și desfășurat acțiuni în județul nostru, pentru verificarea modului de executare a arestului la domiciliu, precum și a persoanelor față de care s-a dispus măsura controlului judiciar.

Astfel, la data de 30.01.2016, în evidențele IJP Brașov se aflau 10 persoane arestate la domiciliu și 150 persoane sub control judiciar. În luna ianuarie a încetat supravegherea față de 14 persoane aflate  sub control judiciar și au fost luate în supraveghere alte 13, dintre care 4 arestate la domiciliu și 9 sub control judiciar.

În ultima lună, polițiștii au efectuat 291 controale la domiciliile persoanelor arestate la domiciliu precum și verificări ale acestor persoane pe traseele de deplasare stabilite de instanțe, cu privire la respectarea lor și a altor obligații impuse.

De asemenea, în perioada de referință, polițiștii au constatat și sesizat instanțele  de judecată competente cu privire la șapte cazuri de încălcare ale obligațiilor unei persoane supravegheate, șase pentru nerespectarea obligației de a se prezenta la unitatea de poliție de supraveghere și una pentru nerespectarea obligației de a nu părăsi limita teritorială a localității de domiciliu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button