Delicte

BRAȘOV. Pădurar reținut de polițiști

 

Un pădurar din județul Brașov a fost reținut de polițiști, zilele trecute, pentru implicare în afaceri ilegale cu material lemnos.

Bărbatul de 51 de ani, din localitatea Cața, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual și delapidare și este cercetat în continuare, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

În fapt, pădurarul este acuzat că ar fi întocmit patru avize de însoțire prin care ar fi dat o aparență de legalitate în cazul a patru transporturi de material lemnos care face parte din lemnul de foc destinat populației comunelor Jibert, Ungra, Bunești și Ticuș și nu poate fi expediat, în mod legal, către destinații din afara acestor localități.

„De asemenea, acesta ar fi încuviințat transportul unei cantități de material lemnos către o persoană, fără documente de însoțire, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 600 lei în gestiunea ocolului silvic”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu.

Bărbatul a fost introdus în arestul IJP Brașov, pe durata reținerii. Apoi, instanța a dispus să fie plasat sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button