Delicte

BRAŞOV. „Niciun cadru didactic al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii «Transilvania» din Braşov nu este implicat în acest moment în ancheta procurorilor”

 

Reprezentanţii Universităţii „Transilvania” Braşov au remis un comunicat, în această dimineaţă, prin care anunţă că „niciun cadru didactic al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii «Transilvania» din Braşov nu este implicat în acest moment în ancheta procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi a ofiţerilor de Poliţie judiciară din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov”, făcându-se referire la dosarul penal în cadrul căruia s-au efectuat percheziţii, ieri, în municipiile Braşov (inclusiv la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul Clinic de Copii) şi Craiova.

„De asemenea, precizăm că în cadrul acestei anchete nu au fost efectuate percheziţii nici la Facultatea de Medicină din Braşov şi nici într-o altă clădire aparţinând Universităţii «Transilvania» din Braşov”, se menţionează în comunicatul semnat de Mirela Cornea.

Pentru mai multe informaţii despre caz, CITIŢI ŞI:

Update. Percheziții la spitale, în BRAȘOV. Există suspiciuni că s-ar fi „cumpărat” un concurs de încadrare în funcția de medic radiolog


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button