Delicte

BRAȘOV. La volan, două zile la rând, cu permis FALSIFICAT

 

Un tânăr de 28 de ani a fost prins șofând, de două ori în baza unui permis de conducere falsificat. Prima dată, el a fost oprit pentru control luni, iar a doua oară ieri dimineață, în jurul orelor 9.00, pe DN 13. 

„Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele personale, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere emis de către autoritățile din Republica Cehă, cu privire la care există suspiciunea că ar fi falsificat.
Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, la data de 26 octombrie 2020, în jurul orei 12.10, tânărul a fost oprit de către polițiști, iar la solicitarea acestora a prezentat același permis de conducere emis de autoritățile din Republica Cehă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent Nadia Olaru.

În cauză, au fost întocmite două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „falsul material în înscrisuri oficiale” și “uz de fals”, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare