Delicte

BRAŞOV. Hoţul de pălincă şi compot şi-a îmbogăţit „CV-ul”

 
Bărbatul acuzat că a furat pălincă, vişinată şi compot dintr-o boxă aflată la subsolul unui bloc din Braşov, în luna iunie a anului trecut, fiind condamnat definitiv la 6 luni şi 20 de zile de închisoare şi având de executat inclusiv un rest de pedeapsă de 688 de zile rămas neexecutat dintr-o sentinţă de 7 ani de închisoare, şi-a îmbogăţit „CV-ul”.
 
Bărbatul, pe nume Gheorghe Aurel G., s-a mai ales cu o sentinţă definitivă de 1 an de închisoare, pentru un furt comis în intervalul 30 septembrie – 5 noiembrie 2014, victime fiind doi bărbaţi. Sentinţa fusese dată iniţial la Judecătoria Braşov, pe 11 noiembrie 2015, dar bărbatul a declarat apel. Ce s-a întâmplat între timp nu se ştie, cert este că, ieri, Curtea de Apel Braşov a luat act de retragerea acestui apel, iar decizia este definitivă. Pe latură civilă, individul are de plătit 1.200 de lei daune materiale.
 
Mai mult, după ce şi-a primit sentinţa finală în dosarul privind furtul de pălincă şi compot, acelaşi bărbat a fost condamnat, la începutul acestui an, la 5 ani de închisoare, pentru furturi calificate comise în stare de recidivă postcondamnatorie. Sentinţa a fost dată tot de Judecătoria Braşov. În acest dosar, persoanele vătămate, cinci la număr, nu s-au constituit parte civilă. Totuşi, instanţa a dispus confiscarea de la inculpat a 600 de lei, cât a obţinut din vânzarea unor biciclete furate.
 
CITIŢI ŞI:
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button