Delicte

BRAȘOV. Fiind prins cu droguri, și-a activat o pedeapsă de 1 an și 10 luni de închisoare

 

Va avea de executat 2 ani de închisoare, după ce a fost prins deținând droguri de risc în perioada de încercare a unei pedepse primite cu suspendare. Marius Codău a fost condamnat la 2 luni de închisoare pentru deținere de droguri de risc, iar acestei pedepse i s-a adăugat cea primită cu suspendare, de 1 an și 10 luni. Astfel, bărbatul va avea de exdecutat 2 ani de închisoare.

El a fost condamnat inițial de Tribunalul Brașov (pe 28 octombrie 2016), dar a contestat decizia, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Brașov, unde astăzi s-a decis menținerea pedepsei.

Bărbatul a fost reținut pe 26 iulie 2016, apoi a fost pus sub control judiciar.
În același dosar a fost condamnat și un alt bărbat, Enebeli Ogochukwu, fiind găsit vinovat de trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu. El a primit 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 4 ani, precum și 120 de ore de muncă în folosul comunității și nu a contestat decizia.

Dosarul a ajuns în instanţă, după ce Enebeli Ogochukwu a fost prins traficând cannabis. De altfel, potrivit anchetatorilor, bărbatul cumpărase bunuri, pentru a pregăti o nouă cultură de cannabis. Printre altele, aceştia au confiscat temporizatoare, umidificatoare, cort, ventilator, burlan de aerisire, becuri, transformatoare şi alte obiecte necesare pregătirii culturii de cannabis.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare