Delicte

BRAŞOV. Condamnaţi, fără a-şi recunoaşte vinovăţia, pentru vânzare de produse etnobotanice

 

Magistraţii Tribunalului Braşov au condamnat, zilele trecute, doi bărbaţi care fuseseră trimişi în judecată pentru vânzare de produse etnobotanice, unul dintre aceştia fiind deja în executarea altei pedepte, tot pentru tranzacţii cu produse psihoactive. Soluţia a fost dată fără acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Instanţa a dispus condamnarea inculpatului T.A.M. la 6 luni de închisoare pentru „efectuare fără drept de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive”.

Pedeapsa a fost contopită apoi cu pedepsele primite în dosarul anterior, soluţionat de Tribunalul Hunedoara şi de Curtea de Apel Alba Iulia. Astfel, dacă sentinţa Tribunalului Braşov va rămâne definitivă, bărbatul va avea de executat în final 2 ani şi 6 luni de închisoare, din care se va deduce perioada arestului preventiv (6 septembrie 2016 – 1 noiembrie 2016) şi perioada executată (27 mai 2017 – 24 aprilie 2018).

Al doilea inculpat, R.H., a fost condamnat la amendă penală de 2.000 de lei (200 de zile a câte 10 lei ziua). De asemenea, instanţa a dispus revocarea suspendării condiţionate a unei pedepse mai veche, de 1 an de închisoare, pe care a primit-o la Judecătoria Braşov.

Decizia Tribunalului Braşov poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare