Delicte

BRAȘOV. Armă și cartușe, ridicate de polițiști

 

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”.

În acest dosar este cercetat un bărbat în vârstă de 65 ani care deținea, fără drept, o armă neletală, cu gaze iritant-lacrimogene, precum și 32 de cartușe.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu a depus arma neletală supusă autorizării la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea permisului de armă. S-a procedat la ridicarea armei neletale și a cartușelor aferente, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button